Werkzaamheden riool Hondsdrafstraat

Het bestaande riool in de Hondsdrafstraat is in slechte staat tussen huisnummers 12 en 30. Daarom wordt het vervangen door een nieuw riool. Binnenkort start AW Vessies Infra B.V. met werkzaamheden.

Werkzaamheden en planning

De werkzaamheden starten 14 september en de gemeente verwacht dat deze 9 oktober 2020 klaar zijn. Als de planning verandert, ziet u dat op deze pagina. 

De aannemer voert de volgende werkzaamheden uit tussen 7.00 en 17.00 uur:

  • rijbaan openbreken.
  • bestaand riool verwijderen en aanbrengen nieuw riool.
  • rijbaan asfalteren.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert natuurlijk wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

De bereikbaarheid en parkeren

Van 14 september tot en met 9 oktober is de Hondsdrafstraat afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar. Ook zijn de woningen en bedrijven altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

De gemeente vraagt u om uw auto in deze periode niet te parkeren op het deel tussen huisnummer 12 en huisnummer 30, maar ergens anders in de wijk.

Uw contactpersoon

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Peter Koper via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Riool Hondsdrafstraat' in de onderwerpregel van uw e-mail.