Werkzaamheden riool Bruidsbloemstraat

Binnenkort voert AW Vessies Infra B.V. werkzaamheden uit aan het riool in de Bruidsbloemstraat, tussen de Forsythiastraat en de Vuurdoornstraat. Het bestaande riool wordt verwijderd en vervangen door een nieuw riool met een grotere doorsnede.

Werkzaamheden en planning

De werkzaamheden starten 31 augustus en we verwachten dat deze 25 september 2020 klaar zijn. Als de planning wijzigt zetten we dit op deze website.

De aannemer voert de volgende werkzaamheden uit tussen 07.00 en 17.00 uur:

  • rijbaan openbreken.
  • bestaand riool verwijderen en aanbrengen nieuw riool.
  • rijbaan bestraten met stenen.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

De bereikbaarheid 

Van 31 augustus tot en met 25 september is een deel van de Bruidsbloemstraat afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het deel tussen de Forsythiastraat en de Vuurdoornstraat. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar. De Vuurdoornstraat blijft bereikbaar vanaf de rotonde Lisserweg.

De woningen en bedrijven zijn per auto bereikbaar via de Jasmijnstraat. Hiervoor wordt de afsluiting op de Dopheidestraat en de Forsythiastraat tijdelijk opgeheven. Voor de voetgangers en fietsers wordt aan de oostkant van de vijver een tijdelijke doorgang gemaakt. 

De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Peter Koper via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Riool Bruidsbloemstraat' in de onderwerpregel van uw e-mail.