Werkzaamheden Reigerstraat

De werkzaamheden aan de rijweg en de voetpaden van de Reigerstraat zijn eerder klaar. De werkzaamheden zijn naar verwachting op 5 juni afgerond.

Een stukje rijweg moet nog opnieuw worden bestraat. Ook wordt er nog een drempel aangepast die iets te hoog is. De bewoners krijgen hierover een brief van de aannemer. De planning kan opnieuw aangepast worden, dit hangt onder andere af van het weer. Als er veranderingen zijn in bijvoorbeeld de planning wordt deze pagina aangepast. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 17.00 uur.

De nieuwe bomen in de Reigerstraat worden in het najaar (plantseizoen) aangeplant. Er zijn 5 boomsoorten uitgezocht. Deze boomsoorten worden door elkaar geplant.

Geluidsoverlast

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De gemeente rekent op uw begrip. De aannemer probeert zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Bereikbaarheid

Op het deel waar de werkzaamheden zijn, is de rijweg afgesloten voor verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. Bewoners en bezoekers worden gevraagd om in deze periode ergens anders in de wijk te parkeren. De woningen en bedrijven zijn te voet wel bereikbaar.

De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Ophalen huisvuil

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunnen bewoners hun huisvuil aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hierbij kan.

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moeten er materialen worden opgeslagen. Hiervoor komt er een tijdelijk opslag bij de Rijstvogelstraat, achter huisnummers 102 tot en met 110.

Uw contactpersoon

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Gebruik dan 'Reigerstraat' in de onderwerpregel.