Werkzaamheden parkeerterreinen Oranjestraat en Nassaustraat

De parkeerterreinen in de Oranjestraat en Nassaustraat worden binnenkort opgeknapt door aannemer AW Rijneveld.

Als er veranderingen zijn in de planning, leest u dat op deze pagina.

Werkzaamheden

Dit deel van Hoofddorp ligt vrij laag en is daardoor gevoelig voor wateroverlast. Daarom legt de gemeente goten en putten aan in het midden van het parkeerterrein. Zo kan het regenwater hier naartoe lopen.

Planning en bereikbaarheid

De werkzaamheden starten 14 juni en de gemeente verwacht dat ze 9 juli 2021 klaar zijn. De aannemer werkt tussen 7.00 en 16.00 uur volgens deze planning:

• Van 14 juni tot en met 25 juni: parkeerterrein in de Nassaustraat.
  • Van 28 juni tot en met 9 juli: parkeerterrein in de Oranjestraat.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Natuurlijk probeert de aannemer zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Afsluiting parkeerterreinen

De parkeerterreinen zijn afgesloten op de dagen dat de aannemer aan het werk is. Er worden hekken op de weg gezet. Parkeer uw auto in deze periode ergens anders in de wijk.

Woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

Stenen opnieuw gebruikt

De stenen van de parkeerterreinen worden opnieuw gebruikt. Het parkeerterrein in de Oranjestraat wordt opnieuw bestraat met bestaande stenen van beide terreinen. De andere stenen worden vermalen, waarna er nieuwe stenen van worden gemaakt. Het parkeerterrein van de Nassaustraat wordt bestraat met nieuwe stenen.

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden.

Uw contactpersoon

Heeft u vragen? Bel dan naar 0900 1852 en vraag naar Mike van Amerongen. Wilt u liever mailen? Dat kan ook: stuur uw bericht naar info@haarlemmermeer.nl en zet 'Parkeerterrein Oranjestraat en Nassaustraat' in de onderwerpregel van uw e-mail.