Werkzaamheden Noorderweg

Binnenkort knapt aannemer KWS de Noorderweg op. Het bestaande asfalt wordt verwijderd en vervangen door nieuw asfalt. Ook worden de bermen steviger gemaakt.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten 14 september en de gemeente verwacht dat deze 23 oktober 2020 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Als de planning wijzigt krijgt u een bericht van de aannemer en vindt u de nieuwe informatie op deze pagina. 

De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 17.00 uur.

Van 14 september tot en met 2 oktober - fase 1
Noorderweg vanaf Zijkanaal C tot Weg over kavel 35.

  • 14 september: verwijderen asfalt (frezen).
  • 15 september tot en met 18 september: aanbrengen nieuw asfalt.
  • 21 september tot en met 2 oktober: verstevigen berm. 

Van 5 oktober tot en met 23 oktober - fase 2
Van Weg over kavel 35 tot Machineweg.

  • 5 oktober: verwijderen asfalt (frezen).
  • 6 oktober tot en met 9 oktober: aanbrengen nieuw asfalt.
  • 12 oktober tot en met 23 oktober: verstevigen berm.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert natuurlijk wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

De bereikbaarheid

Van 14 september tot en met 23 oktober 2020 is de Noorderweg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg neergezet. 

Tijdens het verwijderen van het asfalt (frezen) zijn de woningen en bedrijven aan de Noorderweg vanaf een kant bereikbaar. Op de dagen dat de aannemer asfalteert zijn de woningen en bedrijven niet bereikbaar.

De woningen/bedrijven zijn wel altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Ophalen huisvuil  

Op de ophaaldagen van De Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer buiten de werkvakken aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan.  

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag 'Noorderweg' in het onderwerp zetten.