Werkzaamheden Nieuwe Molenaarslaan

Binnenkort gaat aannemer AW Rijneveld de stoep van de Nieuwe Molenaarslaan iets breder maken en opnieuw betegelen. Het gaat om het deel aan de kant van de eilanden, tussen de Bennebroekerweg en Fanny Blankers-Koenlaan.

Als er veranderingen zijn in de planning, leest u dat op deze pagina.

Werkzaamheden

De aannemer voert deze werkzaamheden uit:

  • Bestaande tegels verwijderen.
  • Bredere stoep maken en betegelen met de bestaande tegels.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten 3 mei en de gemeente verwacht dat deze 11 juni 2021 klaar zijn. De aannemer werkt tussen 07.00 en 16.00 uur.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Natuurlijk probeert de aannemer zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Afsluiting deel van de stoep

De aannemer voert de werkzaamheden in delen uit. De stoep aan de kant van de eilanden, tussen de Bennebroekerweg en Fanny Blankers-Koenlaan, wordt daarom in delen afgesloten. Bij de afgesloten delen worden hekken neergezet. 

Woningen en bedrijven blijven bereikbaar, ook voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). De toegang naar de eilanden Paros, Iraklia en Naxos wordt niet afgesloten.

Huisvuilcontainers ophalen

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer gewoon aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan. 

Tijdelijke opslag 

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Uw contactpersoon

Heeft u vragen? Bel dan naar 0900 1852 en vraag naar Mike van Amerongen. Wilt u liever mailen? Dat kan ook: stuur uw bericht naar info@haarlemmermeer.nl en zet 'Stoep Nieuwe Molenaarslaan' in de onderwerpregel van uw e-mail.