Werkzaamheden Leenderbos

Het fietspad van Leenderbos wordt binnenkort opgeknapt. Het gaat om het deel tussen de IJweg en Henri Didonweg (aan de kant van de Henri Didonweg). Ook wordt er een stoep naast dit fietspad gemaakt. De middengeleider (de 'druppel' in het midden van de weg) wordt ook kleiner gemaakt, zodat de bussen makkelijker de bocht naar de Henri Didonweg kunnen nemen.

Opknappen fietspad, aanleggen stoep en aanpassen midden geleider

Aannemer Compeer B.V. voert deze werkzaamheden uit:

  • Aanpassen middengeleider bij de Henri Didonweg.
  • Aanleggen stoep naast het bestaande fietspad.
  • Opnieuw betegelen fietspad met de bestaande tegels.

Werkzaamheden van 16 november tot en met 18 december

De werkzaamheden starten maandag 16 november. De gemeente verwacht dat deze vrijdag 18 december 2020 klaar zijn. De planning kan iets worden aangepast, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning leest u op deze pagina.

Van 16 november tot en met 20 november 

Aanpassen middengeleider Leenderbos bij de Henri Didonweg.

Van 16 november tot en met 18 december

Opnieuw betegelen fietspad en aanleggen stoep aan de kant van de Henri Didonweg.

De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 16.00 uur. De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert natuurlijk wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

Rijbaan bereikbaar, fietspad niet

Tijdens de werkzaamheden aan de middengeleider (van 16 tot en met 20 november) blijft de inrit en uitrit van de Henri Didonweg open. U kunt de wijk dus gewoon in- en uitrijden. Tussen 7.00 en 16.00 uur zijn er verkeersregelaars aanwezig om bestuurders aanwijzingen te geven.

Het fietspad tussen de IJweg en Henri Didonweg is van 16 november tot en met 18 december afgesloten. Fietsers worden omgeleid via het Sportveldpad en het fietspad aan de overkant van de weg. Er worden omleidingsborden neergezet.

De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Leenderbos' in de onderwerpregel van uw e-mail.