Werkzaamheden Inlaagpolder en Hornweg

Binnenkort worden de Inlaagpolder en de Hornweg opgeknapt. Het gaat om het deel tussen Zijkanaal C Weg en het viaduct over de A9 bij Spaarndammerdijk. Het bestaande asfalt wordt verwijderd en vervangen door nieuw asfalt. Ook worden de bermen steviger gemaakt. Aannemer KWS voert deze werkzaamheden uit.

Van 26 oktober tot en met 18 december 2020

De werkzaamheden starten maandag 26 oktober. De gemeente verwacht dat de werkzaamheden vrijdag 18 december klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning kunt u bekijken op deze pagina. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 16.00 uur.

Inlaagpolder tussen huisnummers 1 en 2

  • 26 oktober: verwijderen (frezen) bestaand asfalt.
  • 27 oktober: aanbrengen nieuw asfalt.
  • Van 16 november tot en met 27 november: bermen verstevigen.

Inlaagpolder van huisnummer 2 tot en met kruising Ringweg

  • Van 28 oktober tot en met 10 november: verwijderen (frezen) bestaand asfalt en fundering repareren.
  • Van 11 november tot en met 16 november: aanbrengen nieuw asfalt.
  • Van 16 november tot en met 27 november: bermen verstevigen.

Hornweg vanaf kruising Ringweg tot aan Zijkanaal C Weg

  • Van 30 november tot en met 8 december: verwijderen (frezen) bestaand asfalt en fundering repareren.
  • Van 9 december tot en met 11 december: aanbrengen nieuw asfalt.
  • Van 14 december tot en met 18 december: bermen verstevigen.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Natuurlijk probeert de aannemer wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

De straat wordt in delen afgesloten

Van 26 oktober tot en met 18 december zijn de Inlaagpolder en de Hornweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg neergezet. Woningen en bedrijven zijn wel altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Voor bestemmingsverkeer

De woningen en bedrijven aan de Inlaagpolder zijn bereikbaar vanaf de Zijkanaal C Weg of vanaf de Spaarndammerdijk/Kerkweg. Hoe u het best bij uw bestemming kunt komen, hangt af van de plek waar de aannemer die dag bezig is. Op de dagen dat de aannemer de rijweg freest en asfalteert kunt u met de auto niet bij uw woning of bedrijf komen. Uw woning of bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar.

Zet uw huisvuilcontainer gewoon aan de weg

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer buiten de werkvakken aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hierbij kan.

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Inlaagpolder' in de onderwerpregel van uw e-mail.