Werkzaamheden Hoofdweg Oostzijde, tussen de Van Heuven Goedhartlaan en de Johan Enschedelaan

Binnenkort knapt aannemer KWS een deel van de Hoofdweg Oostzijde op. Het gaat om het deel tussen de Van Heuven Goedhartlaan en de Johan Enschedelaan. Het bestaande asfalt en een deel van de fundering wordt verwijderd en vervangen door nieuwe fundering en asfalt. Ook wordt het asfalt op de Calatravabrug de Luit vervangen.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten maandag 17 augustus. De gemeente verwacht dat deze 18 september 2020 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, bijvoorbeeld door het weer. Als de planning wijzigt, staat dat hier op de website.

Van 17 augustus tot en met 18 september
Hoofdweg Oostzijde, tussen de Van Heuven Goedhartlaan en de Johan Enschedelaan.

  • Van 17 augustus tot en met 21 augustus: verwijderen asfalt.
  • Van 24 augustus tot en met 11 september: verwijderen oude fundering en aanbrengen nieuwe fundering.
  • Van 7 september tot en met 11 september: opnieuw bestraten inritten.
  • Van 14 september tot en met 18 september: aanbrengen nieuw asfalt.

De aannemer voert deze werkzaamheden uit tussen 7.00 en 17.00 uur.

Van 16 september tot en met 18 ,september
Calatravabrug de Luit.

  • Verwijderen bestaand asfalt en aanbrengen nieuw asfalt;

De aannemer voert deze werkzaamheden in principe uit tussen 19.00 en 24.00 uur. Het kan zijn dat de aannemer onverwachte situaties tegenkomt, waardoor de werkzaamheden iets uitlopen.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Vooral het frezen geeft geluidsoverlast. De aannemer beperkt de geluidsoverlast zoveel mogelijk door de geluidssignalen van machines uit te zetten. De werkzaamheden die de meeste geluidsoverlast geven en ‘s avonds en ‘s nachts moeten worden uitgevoerd, probeert de aannemer zoveel mogelijk voor 24.00 uur te doen. 

Tijdens de werkzaamheden probeert de aannemer zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

Bereikbaarheid

Van 17 augustus tot en met 18 september is de Hoofdweg Oostzijde gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer: tussen de Van Heuven Goedhartlaan en de Johan Enschedelaan. Er worden omleidingsborden langs de weg neergezet.

De bedrijven en de boerderij aan de Hoofdweg Oostzijde zijn bereikbaar via de Jadelaan en het fietspad. Het fietspad wordt tijdelijke afgesloten voor fietsers. De fietsers worden omgeleid via de Hoofdweg Westzijde.

Tijdens het verwijderen en aanbrengen van het asfalt op de Calatravabrug is de kruising met de Hoofdweg Westzijde en Hoofdweg Oostzijde afgesloten. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet.

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Hoofdweg Oostzijde' in de onderwerpregel van uw e-mail.