Werkzaamheden Hoofdweg Oostzijde tussen de Schipholweg (N232) en de Akerdijk

De Hoofdweg Oostzijde wordt opgeknapt. Het gaat om het deel tussen de Schipholweg (N232) en de Akerdijk. De werkzaamheden zijn bijna klaar en de rijweg is tijdelijk weer open.

Laatste werkzaamheden in april

Op 16 en 17 april wordt de toplaag van het asfalt verwijderd (frezen) vanaf de Hoofdweg Oostzijde, huisnummer 30 tot aan het fietspad. Ook herstelt de aannemer de bestrating langs de Hoofdweg oostzijde vanaf het viaduct tot de Akerdijk.

Op 19 en 20 april brengt de aannemer de rode asfaltlaag aan vanaf het viaduct tot aan de Akerdijk en op het gedeelte Hoofdweg oostzijde huisnummer 30 tot aan het fietspad. Ook brengt de aannemer in deze week de belijning en de streetprint (afdruk stenen) aan in het asfalt. 

Tijdens deze werkzaamheden is de Hoofdweg oostzijde (op de delen waar de werkzaamheden zijn) afgesloten voor verkeer. De aannemer voert de werkzaamheden in uit tussen 7.00 en 17.00 uur.

Wilt u weten waar de afsluitingen precies zijn? Bekijk de kaart met wegwerkzaamheden en wegafsluitingen en zoek op 'Hoofdweg, Lijnden'. 

Voorbeeld van een fietsstraat: aan de zijkanten en in het midden een zwarte asfaltstrook, daartussen rood asfalt.

Let op: tijdens de asfalteerwerkzaamheden zijn de woningen/bedrijven tijdelijk niet bereikbaar.

Geluid

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Natuurlijk probeert de aannemer wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Alvast bedankt voor uw begrip.

De Hoofdweg Oostzijde in Lijnden wordt in delen afgesloten

Doorgaand verkeer

Tussen de Schipholweg en de Akerdijk is de Hoofdweg Oostzijde afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet.

Bestemmingsverkeer

De aannemer voert de werkzaamheden in delen uit, zodat uw woning/bedrijf zo veel mogelijk bereikbaar blijft. Als de aannemer bij u voor de deur aan het werk is, is uw woning/bedrijf tijdelijk niet bereikbaar. De aannemer zorgt ervoor dat u tijdelijk buiten het werkvak kunt parkeren. De aannemer stemt dit met u af. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand altijd bereikbaar. Soms is dit via loopplanken.

De woningen (bedrijven) zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Zet huisvuilcontainers aan de weg buiten de werkvakken

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer buiten de werkvakken aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan.

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Martijn Buitenhuis via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Hoofdweg Oostzijde Lijnden' in de onderwerpregel van uw e-mail.