Werkzaamheden Hillegommerdijk - Lisserdijk

Binnenkort zijn er werkzaamheden op de Hillegommerdijk vanaf de komgrens tot aan de Lisserweg, en op de Lisserdijk vanaf de Lisserweg tot en met de kruising Lisserbroekerweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer De Jong Zuurmond.

Verwijderen chicanes uitgesteld

Het verwijderen van de slingers in de weg (chicanes) op de Lisserdijk (vanaf de Lisserbroekerweg richting Buitenkaag) is uitgesteld. Er is een bezwaarschrift ingediend en die moet eerst afgehandeld worden. Dit kan meer dan 2 maanden duren. Of de chicanes verwijderd mogen worden of moeten blijven staan, hangt af van de uitspraak. Als de chicanes verwijderd mogen worden, plant de aannemer deze werkzaamheden opnieuw in.

Planning, bereikbaarheid en andere werkzaamheden

Vanwege het slechte weer zijn de asfalteerwerkzaamheden op 10 en 11 december niet doorgegaan. De nieuwe planning is op dit moment nog niet bekend.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor al het verkeer. Langs de weg worden omleidingsborden neergezet. De woningen en bedrijven zijn dan alleen lopend (met de fiets aan de hand) bereikbaar. De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) en te voet.

(Geluids)overlast

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Ophalen huisvuil

De Meerlanden haalt het huisvuil op volgens de normale planning. De aannemer zorgt er voor dat De Meerlanden hierbij kan.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl en zet ‘Hillegommerdijk en Lisserdijk’ in het onderwerp.

Project Ringdijk en Ringvaart

Deze werkzaamheden zijn onderdeel van een groter project. Lees meer informatie over het project Ringdijk en Ringvaart.