Werkzaamheden Hardersbos

De rijweg van Hardersbos, tussen huisnummers 11 en 27, wordt binnenkort smaller gemaakt. Zo wordt de rijweg langs de berm aan de slootkant steviger, waardoor de stenen beter op hun plaats blijven.

Als er veranderingen zijn in de planning, leest u dat op deze pagina.

Werkzaamheden

De rijweg wordt smaller gemaakt, om die meer stevigheid te geven. Daardoor wordt het passeren minder makkelijk, maar de weg voldoet wel aan de eisen. Dit is onderzocht door verkeerskundigen van de gemeente. 

Aannemer AW Rijneveld voert deze werkzaamheden uit:

  • Bestaande stenen verwijderen.
  • Smaller maken van de rijweg.
  • Opnieuw bestraten van de weg, met de bestaande stenen.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten 6 april en er wordt verwacht dat deze 30 april 2021 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Natuurlijk probeert de aannemer zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur.

Afsluiting rijweg: tussen huisnummer 11 en 27

Van 6 april tot en met 30 april is de rijweg tussen huisnummer 11 en huisnummer 27 afgesloten: er worden hekken op de weg gezet. Parkeer uw auto in die periode ergens anders in de wijk.

Woningen en bedrijven zijn te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar. Ook voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Huisvuil ophalen

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer aan de weg zetten. Doe dat buiten het deel waar de werkzaamheden zijn. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan. 

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Hardersbos' in het onderwerp van uw e-mail.