Werkzaamheden De Doorbraak

Bezoekers van het medisch centrum De Nieuwe Kern en bewoners van De Doorbraak parkeren nu vaak in de middenberm van De Doorbraak. Dit veroorzaakt kuilen en modderpoelen als het regent. De gemeente gaat daarom parkeerplaatsen aanleggen.

Vanaf de week van 10 februari worden er werkzaamheden uitgevoerd op De Doorbraak. De aannemer gaat werken op het deel tussen de Venneperweg en de Gelevinkstraat. Bewoners van de Doorbraak ontvangen hierover een brief.

Parkeerplaatsen

De parkeerplaatsen komen in de middenberm van De Doorbraak. De parkeerplaatsen worden tijdelijk aangelegd met platen van beton, in ieder geval totdat de bouwwerkzaamheden in Nieuwe Kom klaar zijn. Daarna worden de parkeerplaatsen opnieuw aangelegd met tegels die ook op andere plaatsen in Nieuwe Kom worden gebruikt.

Werkzaamheden

De aannemer voert de werkzaamheden op verschillende plekken uit. De werkzaamheden starten bij het medisch centrum. Tussen de platen van beton in de middenberm komt ook een strook met gras. Ook komen er twee parkeerplekken voor gehandicapten. Als het gedeelte bij het medisch centrum af is, gaat de aannemer verder met werkzaamheden tussen het medisch centrum en Pier K. Ook daar komen platen van beton met gras in de middenberm om te kunnen parkeren. De aannemer repareert ook grote gaten in de weg.

Planning en overlast

De gemeente verwacht dat de werkzaamheden ongeveer twee weken duren. De woningen aan De Doorbraak blijven bereikbaar. De aannemer doet zijn best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Paul Dirks of Nicole de Leeuw via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan alstublieft 'parkeerplaatsen De Doorbraak' in het onderwerp van de e-mail.