Werkzaamheden Badhoevelaan

De rijbaan en stoepen van de Badhoevelaan worden binnenkort opgeknapt. Aannemer AW Rijneveld voert deze werkzaamheden uit.

Vanwege het coronavirus is er geen informatiebijeenkomst om de werkzaamheden uit te leggen. Als bewoner krijgt u wel een brief met informatie.

Rijweg en stoepen worden opnieuw bestraat

Omdat de bodem zakt, voert de aannemer de volgende werkzaamheden uit:

  • Rijweg: verwijderen oude stenen en opnieuw bestraten met nieuwe stenen.
  • Stoepen: verwijderen oude tegels en opnieuw bestraten met nieuwe tegels. 

Bij het opnieuw bestraten, komen de rijweg en stoepen weer op de oorspronkelijke hoogte te liggen.

Omdat de hele bodem zakt, ligt uw eigen terrein ook lager. Hierdoor kan er een hoogteverschil ontstaan tussen uw terrein en de nieuwe stoep. Daarom zorgt de aannemer ervoor dat de eerste meter van uw voetpad/inrit aansluit. Natuurlijk kunt u de rest van uw terrein zelf ophogen als u dat wilt. Of als dat nodig is: eigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor het ophogen van eigen terrein en het afvoeren van regenwater op eigen terrein.

Werkzaamheden van 19 oktober 2020 tot en met 12 februari 2021

De werkzaamheden starten 19 oktober en de gemeente verwacht dat ze 12 februari 2021 klaar zijn. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 16.00 uur.

De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning kunt u op deze webpagina bekijken. 

Van 4 januari tot en met 12 februari – fase 4

Van huisnummer 119 tot en met de Sloterweg. 

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert natuurlijk wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

Straat in delen afgesloten

Op het deel waar de werkzaamheden zijn, is de straat afgesloten. Er worden hekken op de weg gezet. De gemeente vraagt u om uw auto in deze periode ergens anders in de wijk te parkeren. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel bereikbaar.

De woningen (bedrijven) zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Tijdelijk omdraaien eenrichtingsverkeer Leeuwerikstraat

In een deel van de Leeuwerikstraat is er eenrichtingsverkeer richting de Badhoevelaan: tussen de Pelikaanstraat en de Badhoevelaan. Dit is tijdens de werkzaamheden tijdelijk omgedraaid.

Zet huisvuilcontainers gewoon aan de weg

Op de ophaaldagen van de Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hierbij kan.

Tijdelijke opslag materialen aannemer

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt per fase een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet 'Badhoevelaan' dan in de onderwerpregel van uw e-mail.