Welke huisstijl kiest u?

Stem en win*!

Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Haarlemmermeer gaan vanaf 1 januari 2019 samen verder als één gemeente. Bij de nieuwe gemeente hoort een nieuw ‘gezicht’, een nieuwe huisstijl. Alle inwoners en ondernemers kunnen hun voorkeur uitspreken voor een van de drie conceptontwerpen voor een nieuwe huisstijl.

Dat kan via onderstaand formulier tot en met 26 februari. U kunt maar één keer stemmen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging. Uw stem telt pas mee als u op de link in deze bevestigings-e-mail klikt.


* Onder alle inzenders worden drie prijzen verloot:
  • 2x bioscoopkaarten
  • 2x Mysterylandkaarten 
  • dinerbon
Stem onderaan deze pagina op uw favoriet.   

Concept AEen levend logo voor een levendige gemeente.

Een dynamische gemeente als Haarlemmermeer laat zich niet vangen in een doorsnee logo. Daarom verandert dit logo voortdurend van gedaante. De H blijft staan, maar de symbolen zijn elke keer anders. Elk symbool staat voor één van de 31 kenmerkende iconen van gemeente Haarlemmermeer. Van het gemaal van Cruquius tot de graanvelden en de Ringvaart. Zo ontstaat een kleurrijk en uniek logo, waar alle kernen van de gemeente in samenkomen. Net zo levendig als de gemeente Haarlemmermeer zelf.

Concept BHet logo uit Haarlemmermeer

Het logo voor Haarlemmermeer

Het logo van Haarlemmermeer

Concept CHet beeldmerk is in de basis een samenvoeging van de eerste letters van Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude (H + H + S). Door deze vormen samen te voegen is er een herkenbaar en dynamisch beeldmerk van de letter “H” ontstaan wat letterlijk een verbinding is geworden van de gemeenten. 

Door het gebruik van de neutrale en frisse kleuren, de ronde vormen van het beeldmerk en lettertype is het een tijdloos design wat op vele manieren toegepast kan worden, met behoud van herkenbaarheid.
Het beeldmerk is een deel van een schakel die ondernemers en inwoners verbindt.
Door uw e-mailadres in te vullen geeft u gemeente Haarlemmermeer toestemming om u een bevestigingse-mail te sturen. 
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om een bevestigingslink toe te sturen en contact op te nemen met de winnaars. Hierna worden uw gegevens verwijderd.


Stem hieronder op uw favoriet.
 
Ik kies voor