Weghalen bushalte Johan Enschedelaan

De bushalte op de Johan Enschedelaan, in de richting van de Spoorlaan, wordt niet meer gebruikt. Daarom wordt deze bushalte binnenkort weggehaald.

De werkzaamheden

Aannemer Compeer voert de volgende werkzaamheden uit:

  • verwijderen tegels en asfalt.
  • verplaatsen stoepranden en lantaarnpaal.
  • doortrekken berm.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten 28 september en de gemeente verwacht dat deze 2 oktober 2020 klaar zijn. De planning kan iets worden aangepast, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Wijzigingen in de planning zetten we op deze pagina. 

De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 16.00 uur. Behalve op 28 september dan start de aannemer om 9.00 uur 's ochtends. 

Tussen 07.00 en 16.00 uur (op 28 september van 9.00 tot 16.00 uur) is de Johan Enschedelaan, richting de Spoorlaan, tussen de Hoofdweg Oostzijde en de Dirk Storklaan afgesloten. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. Tussen 16.00 en 7.00 uur is de rijbaan open voor al het verkeer. 

Maandag 28 september
Van 7.00 tot 9.00 uur: voorbereiden werkzaamheden, verkeer kan hier nog langs rijden.
Van 9.00 tot 10.00 uur: omleidingsborden neerzetten.
Van 10.00 tot 16.00 uur: werkzaamheden bushalte Johan Enschedelaan.

Dinsdag 29 september, woensdag 30 september en donderdag 1 oktober
Van 07.00 tot 16.00 uur: werkzaamheden bushalte Johan Enschedelaan.

Vrijdag 2 oktober
Van 7.00 tot ± 14.00 uur: werkzaamheden bushalte Johan Enschedelaan.
Van ± 14.00 tot 16.00 uur: verwijderen borden en omleidingsroutes. 

Hierna is de rijbaan weer open voor al het verkeer.

De werkzaamheden geven helaas (geluids)overlast. De aannemer probeert natuurlijk wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip.

De bereikbaarheid

Om veilig te kunnen werken, is de Johan Enschedelaan (richting de Spoorlaan) tijdens de werkzaamheden afgesloten. De afsluiting is tussen de Hoofdweg Oostzijde en de Dirk Storklaan. Het verkeer wordt dan omgeleid. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar. Tussen 16.00 en 7.00 uur is de rijbaan open voor al het verkeer. 

Voor auto’s, motoren en vrachtwagens is er een omleidingsroute vanaf de Hoofdweg Oostzijde. Deze loopt via de Nieuwe Bennebroekerweg, de Spoorlaan en de Johan Enschedelaan (richting de Hoofdweg). De woonwijk is met de auto tussen 7.00 en 16.00 uur dus alleen bereikbaar vanaf de Spoorlaan.

De woningen/bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Huisvuil woningen ophalen

Op de ophaaldagen van Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer op de normale plek aan de weg zetten. 

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Bushalte Johan Enschedelaan' in de onderwerpregel van uw mail.