Van 't Hoffstraat

De rijbaan en voetpaden van de Van ’t Hoffstraat worden opnieuw bestraat. De rijbaan wordt opnieuw bestraat met de bestaande stenen, de voetpaden krijgen nieuwe tegels. Ook wordt het pad bij de garageboxen, tussen huisnummer 30 en 32, opnieuw bestraat met nieuwe tegels. Binnenkort voert aannemer Dura Vermeer de werkzaamheden uit.

De planning

De werkzaamheden starten 3 juni en de gemeente verwacht dat deze 26 juli klaar zijn. De planning kan aangepast worden, dit hangt af van het weer. Als er veranderingen zijn in de planning wordt deze website aangepast. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 16.00 uur.

11 juni tot en met 28 juni

Van de Zeemanlaan tot en met Van ’t Hoffstraat huisnummer 33.

  • Opnieuw bestraten voetpaden met nieuwe tegels.
  • Opnieuw bestraten rijbaan met bestaande stenen.

1 juli tot en met 12 juli

Van ’t Hoffstraat van huisnummer 33 tot en met huisnummer 11.

  • Opnieuw bestraten voetpaden met nieuwe tegels.
  • Opnieuw bestraten rijbaan met bestaande stenen.

15 juli tot en met 26 juli

Van ’t Hoffstraat van huisnummer 11 tot de Einstaanlaan.

  • Opnieuw bestraten voetpaden met nieuwe tegels.
  • Opnieuw bestraten rijbaan met bestaande stenen.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder geluidsoverlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken.

Bereikbaarheid

Van 3 juni tot en met 26 juli is de straat afgesloten voor het doorgaande verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Op de delen waar de werkzaamheden aan de gang zijn kunt u niet parkeren. De woningen en bedrijven blijven te voet en met de fiets aan de hand wel bereikbaar.

De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

Huisvuil ophalen

Op de ophaaldagen van De Meerlanden kunnen bewoners hun huisvuilcontainer aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan.

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moeten er materialen worden opgeslagen. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt op de parkeerplaats bij de Rabobank.

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Van ‘t Hoffstraat” in het onderwerp zetten.