Informatie en advies voor ondernemers

Informatie en advies

Bent u ondernemer? Wilt u een bedrijf vestigen in Haarlemmermeer? Heeft u vragen over een vergunning of zoekt u een bedrijfsruimte? Neem dan contact op met het Ondernemersplein van de gemeente via het contactformulier.

Wat u moet weten

Bij het Ondernemersplein krijgt u advies over:

• Vergunningen
  • Huisvesting / bedrijfsruimte
  • Het starten van een eigen bedrijf
  • Bedrijven Investeringszones (BIZ)
  • Inschrijven bij de Kamer van Koophandel
  • Regeling Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen (Bbz)

'155 help een bedrijf': hulp voor ondernemers in nood

'155 help een bedrijf' biedt hulp aan ondernemers met (financiële) problemen en andere vragen over ondernemerschap. Bijvoorbeeld aan winkeliers, ICT-adviseurs of zzp’ers in de bouw. Als ondernemer kunt u er gratis met al uw vragen terecht. Ervaren adviseurs die bekend zijn met de lokale omstandigheden staan voor de ondernemers klaar en verwijzen als dat nodig is direct door. '155 help een bedrijf' is een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). De gemeente zorgt ervoor dat Haarlemmermeerse ondernemers kosteloos van deze dienst gebruik kunnen maken. Advies nodig? Bel naar 088 999 0 155 of neem contact op via www.155.nl.

Intakegesprek

Heeft u als startende of bestaande ondernemer plannen om uw bedrijf in Haarlemmermeer te vestigen? Maak een afspraak met het Ondernemersplein voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie en advies over zaken die voor u belangrijk zijn. Bijvoorbeeld het bestemmingsplan, vergunningen die u nodig heeft en de procedures.

Bezoek- en postadres

Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp
Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp

Openingstijden

Op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op dinsdagavond tot 20.00 uur.

Een afspraak maakt u telefonisch via 0900 1852 of via e-mail naar ondernemersplein@haarlemmermeer.nl.

Telefonisch is het Ondernemersplein te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via 0900 1852.

Belt u vanuit het buitenland? Dan is het nummer 0031 23 567 65 43.