Gemeentebalie Schiphol

Wat u moet weten

Afspraak voor Nederlanders die in het buitenland wonen

U maakt een afspraak voor de volgende producten:

Vanaf 1 januari 2017 kunt u ook een identiteitskaart aanvragen als u buiten de EU woont. Een identiteitskaart mag u naast een paspoort aanvragen.


Betaalmiddelen gemeentebalie Schiphol

U betaalt de kosten voor het paspoort of identiteitskaart aan de balie op Schiphol. U kunt alleen met pin of creditcard betalen. De betaalkaarten Visa Electron en American Express worden niet op de gemeentebalie Schiphol geaccepteerd.

​Locatie en contact gemeentebalie Schiphol

U kunt alleen op afspraak bij de gemeentebalie Schiphol terecht. De balie van gemeente Haarlemmermeer vindt u in vertrekhal 1. Tegenover de incheckbalies van KLM. Bekijk de PDFPlattegrond gemeentebalie Schiphol gemeente Haarlemmermeer (163.82 KB). 

Kijk voor de openingstijden van de balie op de contactpagina.


Kwijt of gestolen?

Is uw reisdocument vermist of gestolen? Dan heeft u het nummer van het document nodig. Dit nummer vraagt u op bij de instantie die het document heeft afgegeven (ambassade, consulaat, gemeente).

Noodpaspoorten worden in Nederland afgegeven door de Koninklijke Marechaussee. Wanneer en hoe kan ik een noodpaspoort krijgen?


Inwoners gemeente Haarlemmermeer

Wilt u als inwoner van gemeente Haarlemmermeer een paspoort of ander reisdocument aanvragen? Bezoek dan de pagina's paspoort en identiteitskaart.


Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeentebalie op Schiphol via het contactformulier.