Stemmen over speelplekken

De komende weken kunt u meedenken over de inrichting van een aantal speelplekken in Haarlemmermeer. U heeft een brief van de gemeente ontvangen als u kunt stemmen.

Verschillende stemrondes

Er zijn 2 rondes om te stemmen. In de eerste ronde kunt u uw wens doorgeven over de stijl van de speelplek en de soorten toestellen. Dat doet u door een vragenlijst in te vullen. In de tweede ronde kiest u tussen 2 of 3 ontwerpen, die zijn gemaakt aan de hand van de informatie uit de vragenlijsten.

Voor sommige locaties is er geen tweede ronde. De ingevulde vragenlijsten van ronde 1 worden meegenomen naar een inwonersbijeenkomst. Die vragenlijsten zijn de basis voor het ontwerp dat tijdens de bijeenkomst samen met inwoners wordt gemaakt. Aan het eind van de avond is het ontwerp bekend. 

Locaties speelplekken

Hieronder ziet u een lijst op alfabetische volgorde met locaties van speelplekken die binnenkort opnieuw worden ingericht. In de komende maanden worden er meer speelplekken aan de lijst toegevoegd. 

Op het moment dat u de vragenlijst kunt invullen of kunt stemmen, ziet u een link staan naar de website van de aannemer Kompan. Daar geeft u via een online formulier uw wens of keuze door.

Resultaten

De uitslag wordt per speelplek op deze pagina bekend gemaakt. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt uitgevoerd door de aannemer, Kompan.  

Werkzaamheden speelplekken

Het hangt van het weer af wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Als de definitieve planning bekend is, vindt u die hier op deze pagina.

Locatie       

Straatnaam  

Stemronde 1

Stemronde 2

Bekendmaking ontwerp

Uitvoering werkzaamheden

Hoofddorp Graan voor Visch (bij huisnummer 18626)  Gesloten Gesloten Bekijk ontwerp Graan voor Visch  15 juli - 2 augustus
  Joke Smitstraat Gesloten Kies ontwerp Joke Smitstraat 28 juni 26 augustus - 13 september
  Kelloggstraat Gesloten - Bekijk ontwerp Kelloggstraat 15 juli - 2 augustus
  Meermanstraat Gesloten Gesloten Bekijk ontwerp Meermanstraat 15 juli - 2 augustus
  Moermond Gesloten Uitgesteld Uitgesteld 26 augustus - 13 september
  Schelphoek Gesloten Kies ontwerp Schelphoek 28 juni 26 augustus - 13 september
  Tolheksbos Gesloten - Bekijk ontwerp Tolheksbos 15 juli - 2 augustus
  Van Heuven Goedhartlaan Gesloten Uitgesteld Uitgesteld 5 - 16 augustus
  Weerterbos Gesloten 27 tot en met 30 juni 1 juli 26 augustus - 13 september
  Zandbos Gesloten 27 tot en met 30 juni 1 juli 26 augustus - 13 september
Nieuw-Vennep La Bohemeplantsoen  Gesloten Uitgesteld Nog niet bekend 15 juli - 2 augustus

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Christiaan Homburg via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar speelplekken@haarlemmermeer.nl.