Stemmen over speelplekken

De komende weken kunt u meedenken over de inrichting van de speelplek in uw buurt. Via deze pagina kunt u online stemmen. Ook bekijkt u hier de winnende ontwerpen.

Stemmen 2

Hieronder ziet u de locaties van speelplekken waarop u kunt stemmen. Er zijn 2 stemrondes. In de eerste ronde geeft u via een vragenlijst door welke stijl en soorten toestellen uw voorkeur heeft. In de tweede ronde stemt u op één van de ontwerpen.

Binnenkort kunt u weer uw keuze doorgeven over de stijl van de speelplek en stemmen op ontwerpen.

Uitslag

Speelplekken Vliehors (Hoofddorp)

De gemeente heeft besloten om nog een keer goed te kijken naar de speelplekken in de buurt van Vliehors. Het is op dit moment nog niet bekend welke er worden opgeknapt en of er misschien speelplekken verdwijnen. Ook is de planning nog niet duidelijk. Binnenkort stuurt de gemeente u een brief met nieuwe informatie.

Werkzaamheden speelplekken

De werkzaamheden aan de speelplekken worden tussen 18 mei en 12 juni 2020 uitgevoerd. Hoe lang de werkzaamheden precies gaan duren, hangt van ontwerp maar ook het weer af. De precieze planning is nog niet bekend.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houden de medewerkers van de aannemer zich aan de maatregelen die zijn opgesteld door het RIVM (vanwege het coronavirus). De gemeente vraagt u voldoende afstand te houden, zodat de aannemer de werkzaamheden veilig en goed kan uitvoeren.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Christiaan Homburg via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp de naam van de speelplek.