.

Woensdag 17 april informatiemarkt Stadscentrum

Er gaat veel gebeuren in het centrum van Hoofddorp. Samen met ontwikkelaars, winkeliers, bewoners en belanghebbenden bouwt de gemeente aan de toekomst van Stadscentrum Hoofddorp. Een informatiemarkt op 17 april geeft een overzicht van de plannen.

 

  • Wanneer? Woensdag 17 april, 18.00-20.00 uur
  • Waar? Burgerzaal, raadhuis Hoofddorp

Het stadscentrum moet een plek zijn waar je graag komt voor een drankje, een voorstelling of een evenement, waar je prettig kunt winkelen en waar je goed kunt wonen, werken en relaxen. Het gebied tussen de Hoofdvaart en het station van Hoofddorp moet volop voorzieningen en activiteiten bieden, maar ook ruimte voor rust en ontspanning én goed bereikbaar zijn. Daarvoor zijn veel plannen in ontwikkeling.

Voor wie?

Iedereen die in of rond het centrum woont of werkt of er geregeld komt om te winkelen of uit te gaan is van harte welkom tijdens de informatiemarkt. De markt is ook bedoeld voor winkeliers, wijkraden, belangenverenigingen en eigenaren van grond of vastgoed. Aanmelden is niet nodig.

Wat is het programma?

Bezoekers van de informatiemarkt kunnen meepraten over de openbare ruimte van Beukenhorst-West. Er zijn stands met informatie over de plannen voor het raadhuis, het Raadhuisplein en omgeving, het stadspark, verschillende plekken in het winkelcentrum, parkeren aan de Binnenweg en over Hyde Park en andere ontwikkelingen in Beukenhorst-West. Binnenlopen kan op elk moment tussen 18.00-20.00 uur. Voor vroege bezoekers is er iets kleins te eten. Om 19.00 uur geeft programmamanager Nils Lamme een presentatie over alle ontwikkelingen.

Gepubliceerd op: 
16 apr 2019