.

Wereldhave en gemeente geven startsein voor vernieuwing Vier Meren

Op woensdag 11 mei gaven wethouder Jurgen Nobel van Gemeente Haarlemmermeer en managing director Pieter Polman van Wereldhave het officiële startsein voor de vernieuwing van Vier Meren in Hoofddorp.

Het winkelcentrum wordt omgebouwd tot een Full Service Center.  Met een symbolische doorbraak voor de nieuw te realiseren entree vanaf het Burgemeester van Stamplein werden de artist impressions onthuld van het nieuwe centrum en werd er aansluitend gestart met de werkzaamheden.

Wethouder Jurgen Nobel was enthousiast: “Wij zijn verheugd met de keuze van Wereldhave om te investeren in Hoofddorp en geloven in de kracht van Vier Meren als een Full Service Center met nieuwe concepten en aanvullende diensten naast winkelen voor de bezoekers en bewoners van onze stad. Wij zien de toekomst van het stadscentrum positief tegemoet en wensen alle betrokken partners bij de ontwikkeling veel succes en een fijne voortzetting van de samenwerking”