.

Stand van zaken KomEtenPlein

Langs de route van het station tot het centrum, ligt het KomEtenPlein. Dat is midden in de verouderde kantorenlocatie Beukenhorst-West. Om het plein levendig te maken tijdens de bouw van Hyde Park komt er op het plein een klein evenementenpaviljoen. Daarnaast komt er ruimte voor foodtrucks en pop-up koffiebarretjes. De omgevingsvergunning voor het paviljoen wordt in januari aangevraagd.
In het kleinschalige evenementenpaviljoen zijn straks allerlei praktische zaken beschikbaar die nodig zijn voor een klein evenement. Een loket, ruimte voor mobiele toiletten, een opslagplaats en aansluiting op water en stroom. Het paviljoen is straks door zijn kleurrijke ontwerp en hoogte (9 meter) een opvallende verschijning.  

Paviljoen KomEtenplein
Afbeelding: Voorlopig ontwerp KomEtenPlein, kleuren kunnen nog wijzigen in het definitief ontwerp Tijdens de bijeenkomst op 16 januari 2018 is het definitieve ontwerp te zien. Zodra er meer bekend is over de standplaatsen volgt er meer informatie via de nieuwsbrief Hoofddorp Centrum Actueel en via de nieuwspagina op de website.
Bent u ondernemer en heeft u interesse in een standplaats? Dan kunt u zich aanmelden bij procesmanager, Noemie Smit. Zij houdt u dan op de hoogte.

Ondernemers die interesse hebben in een standplaats kunnen zich ook melden bij procesmanager
.
Gepubliceerd op: 
29 nov 2018