.

Informatieavond plannen Tenniscomplex Hoofddorp

Op woensdag 10 juli is er een informatieavond voor buurtbewoners over de plannen voor de herontwikkeling van het Tenniscomplex Hoofddorp. Deze avond wordt georganiseerd door Tennisvereniging Hoofddorp (TVH), Stichting Tennishal Hoofddorp (STH), Stevast Baas&Groen (SBG) en Gemeente Haarlemmermeer.

 

Programma

Tijdens deze avond presenteert architect Peter van de Assche het vernieuwde schetsontwerp voor het tenniscomplex en bijbehorende woningbouw. De betrokken partijen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven over de genomen stappen en hoe de ontwikkeling verder gaat.

Wanneer: woensdag 10 juli 2019

Hoe laat: 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Waar: De Meerse (Jan Gras Foyer), Raadhuisplein 3 in Hoofddorp

Vervolg

Na de zomer wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Ook wordt dan een klankborgroep gevormd met vertegenwoordigers van de omliggende straten en andere belanghebbenden.

Aanmelden informatieavond

Woont u in de buurt van het tenniscomplex en wilt u graag bij deze informatieavond zijn? Meld u dan vóór 1 juli aan via e-mail: stadscentrumhoofddorp@haarlemmermeer.nl

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectmanager Paul Heuberger, telefoon: 0628354798 of mail naar: stadscentrumhoofddorp@haarlemmermeer.nl

Gepubliceerd op: 
26 jun 2019