.

Denk mee over de Binnenweg

De Binnenweg is een van de plekken in Stadscentrum Hoofddorp waar de gemeente wil ontwikkelen. Nu ligt op deze plek een tijdelijk parkeerterrein en staan er twee kantoren en een villa. Hier komt een deel van de parkeerplekken die nodig zijn voor het stadscentrum. De gemeente en de andere eigenaren van de grond zien hier echter ook mogelijkheden voor woningen, voorzieningen en een mooie stadsentrée.

Om de meningen, ideeën en ervaringen van bewoners en ondernemers te horen wil de gemeente een werkgroep voor de Binnenweg oprichten. De eerste bijeenkomst staat geplant op 30 juni. Geïnteresseerden uit de omgeving van de Binnenweg kunnen zich vóór 15 juni aanmelden met een mail aan stadscentrumhoofddorp@haarlemmermeer.nl met als onderwerp “werkgroep Binnenweg”. Enkele naaste buren hebben zich al gemeld, maar de gemeente is ook op zoek naar bewoners die de Piratenwijk willen vertegenwoordigen.

Foto: Binnenweg. Fotograaf: Kees van der Veer.
8 jun 2020