Schiphol-Rijk: kruispunt Beechavenue en Aalsmeerderweg

Op maandag 18 september start aannemer KWS met werkzaamheden aan het kruispunt Beechavenue/ Aalsmeerderweg in Schiphol-Rijk. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 27 oktober.

Wat gebeurt er tijdens de werkzaamheden?

We gaan het kruispunt veiliger maken voor het verkeer. We passen de oversteekplaats voor fietsers en de uitvoegstroken aan.

De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 06.30 uur en 17.00 uur. De planning kan iets veranderen. Dit hangt af van het weer of andere onverwachte zaken.

Wordt de weg afgesloten voor verkeer?

Het kruispunt is afgesloten van maandag 18 september tot en met vrijdag 27 oktober. Auto’s en (brom)fietsers moeten omrijden. De aannemer zet omleidingsborden neer.

De busdiensten kunnen het kruispunt wel gebruiken. De woningen, bedrijven en terreinen langs de Beechavenue en Aalsmeerderweg blijven bereikbaar. Ook voor de hulpdiensten (politie, ambulance en brandweer).

Geven de werkzaamheden overlast?

De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Helemaal geen overlast veroorzaken lukt helaas niet. We begrijpen dat dit vervelend is. Toch is het belangrijk dat wij deze werkzaamheden uitvoeren. We rekenen daarom op uw begrip.

Waar kan ik meer informatie over de werkzaamheden vinden?

Informatie over deze werkzaamheden kunt u vinden in de BouwApp van de aannemer. Via de BouwApp houdt de aannemer u op de hoogte van de planning en werkzaamheden. U kunt de BouwApp downloaden in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Bovenin de app zoekt u naar ‘Haarlemmermeer asfaltonderhoud’. Op deze pagina staat alle informatie over alle (asfalteer)werkzaamheden die deze aannemer uitvoert in onze gemeente.

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Beechavenue” in het onderwerp zetten.