Rotonde Venneperweg en Oosterdreef

Op het kruispunt van de Venneperweg en Oosterdreef staan op dit moment verkeerslichten. Er is laatst een telling geweest hoeveel voertuigen dit kruispunt passeren. Uit deze telling blijkt dat het niet nodig is om op het kruispunt een rotonde aan te leggen. Omdat het veiliger is voor fietsers, heeft de gemeente besloten om toch een rotonde aan te leggen.

Presentatie van het ontwerp 

Het ontwerp voor deze rotonde wordt tijdens een informatie inloopbijeenkomst gepresenteerd. Deze inloopbijeenkomst is op dinsdag 27 november 2018 tussen 19.00 en 20.30 uur. De locatie is de aula van de Antoniusschool, Ridderspoorstraat 24 in Nieuw Vennep. Medewerkers van de gemeente geven uitleg over het ontwerp en beantwoorden mogelijke vragen.

.
 

Uitvoering van de werkzaamheden

De start van de werkzaamheden staat voor eind maart 2019 in de planning. De precieze datum van de werkzaamheden is nog niet bekend. Een paar weken voor de start van de werkzaamheden krijgen de bewoners een brief. Hierin staat meer informatie over de planning en de bereikbaarheid. Deze informatie komt ook op deze pagina.

Contactpersoon voor dit project

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen Rinus Otte via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Gebruikt u dan ‘rotonde Venneperweg’ als onderwerp van de e-mail.