Rotonde Venneperweg en Oosterdreef

Op het kruispunt van de Venneperweg en Oosterdreef staan op dit moment verkeerslichten. Er is laatst een telling geweest hoeveel voertuigen dit kruispunt passeren. Uit deze telling blijkt dat het niet nodig is om op het kruispunt een rotonde aan te leggen. Omdat het veiliger is voor fietsers, heeft de gemeente besloten om toch een rotonde aan te leggen.

Presentatie van het ontwerp

Het ontwerp voor deze rotonde is tijdens een eerdere informatie inloopbijeenkomst gepresenteerd.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 7 januari 2020 start aannemer AW Vessies met de werkzaamheden. Rond 17 december sturen wij nog een brief naar de bewoners. Hierin staat de precieze planning, informatie over de bereikbaarheid en wanneer het inloopspreekuur is in de bouwkeet van de aannemer. Deze informatie wordt ook op deze website gezet.

Voordat wij de brief versturen, organiseert de aannemer nog een inloopbijeenkomst. Zij vertellen alvast wat over de werkzaamheden en de bereikbaarheid. Bewoners zijn van harte welkom op donderdag 12 december 2019 tussen 19.00 en 21.00 uur in De Rustende Jager, Venneperweg 471 in Nieuw Vennep.

Uitvoering van de werkzaamheden

De planning voor de werkzaamheden aan de rotonde is op dit moment nog niet bekend. Een paar weken voor de start van de werkzaamheden krijgen de bewoners een brief. Hierin staat meer informatie over de planning en de bereikbaarheid. Deze informatie komt ook op deze pagina.

Contactpersoon voor dit project

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Gebruikt u dan ‘rotonde Venneperweg’ als onderwerp van de e-mail.