Robijnlaan: werk aan de stoep

Vanaf 5 juli knapt aannemer AW Rijneveld de stoep op van een deel van het wandelpad Robijnlaan. Het wandelpad ligt langs het water bij Robijnlaan nummer 14. De aannemer verwijdert de tegels en stoepranden en bestraat de stoep opnieuw. De aannemer gebruikt hiervoor de bestaande tegels en stoepranden.

De werkzaamheden starten 5 juli en we verwachten dat deze 30 juli klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning zetten we op deze website. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 16.00 uur.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. 

Wandelpad afgesloten

Het wandelpad wordt helemaal afgesloten. Er worden hekken op de stoep gezet. U kunt tijdelijk de stoep van de Jacobus Spijkerdreef gebruiken.

De bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Tijdelijke opslag materialen

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Wandelpad Robijnlaan” in het onderwerp zetten.