.

Nieuwsoverzicht

Bezoek van minister Kajsa Ollongren aan Rijsenhout. Foto: Goulmy design & fotografie

'Wanneer kunnen we nou eens woningen bouwen in Rijsenhout'

Donderdag 29 augustus was de rechtszaak over het bouwen van 25 woningen in Rijsenhout. De gemeente stond hierin tegenover de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Stientje van Veldhoven.
5 september 2019
Schenkeveld overleg

Start aanleg groenstrook Schenkeveld

De aanleg van het openbare groen rond Schenkeveld in PrimA4a (Rijsenhout) gaat van start. In juni beginnen de eerste grondwerkzaamheden.
1 juli 2019
Rijsenhout Rozenhof

Start verkoop Rozenhof

Rozenhof is een compleet nieuw dorpshart in het dorpscentrum van Rijsenhout. Rozenhof bestaat uit 21 eengezinswoningen, 8 bovenwoningen en 3 appartementen en 1 commerciële ruimte. Bent u 10 april verhinderd, geen probleem.
4 april 2019
Eindejaarsdiner Rijsenhout 2030

Feestelijk eindejaarsdiner voor Rijsenhouters

Donderdag 13 december was het feest voor Rijsenhouters. Iedereen die zich had opgegeven ging naar het eindejaarsdiner bij Hotel van der Valk, aangeboden door de Stichting Leefbaarheid Rijsenhout, genaamd Rijsenhout 2030.
19 december 2018
Overdracht sleutel Dorpshuis De Reede

Sleuteloverdracht Dorpshuis Rijsenhout

Met trots en grote waardering keek wethouder Marjolein Steffens-van de Water dinsdagavond 11 december terug op de grote inzet van het bestuur, de beheerders en de vrijwilligers van stichting Dorpshuis De Reede in Rijsenhout.
14 december 2018
Centurion

Centurionterrein in Rijsenhout wordt duurzaam woongebied Rozenhof

Het voormalige Centurionterrein in het centrum van Rijsenhout biedt straks plaats aan 32 nieuwe koopwoningen en 1 commerciële ruimte. De gemeente Haarlemmermeer en ontwikkelaar Janssen de Jong tekenen deze week de koop- en realisatieovereenkomst voor deze herontwikkeling.
23 november 2018
Rijsenhout, Rozenhof

Informatiebijeenkomst Centurionterrein Rijsenhout

Op woensdag 28 november is er vanaf 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst in de Ontmoetingskerk, Werf 2 in Rijsenhout.
19 november 2018
transformatorstation

Streep door Rijsenhoutse locaties voor stroomstation

Een wethouder die de gemeenteraad vraagt om een motie in te dienen. Dat komt niet vaak voor. Wethouder Derk Reneman had gisteravond tijdens het debat over de locaties die in beeld zijn voor het transformatorstation van Tennet en Liander de primeur.
20 juli 2018

Wethouder Elzakalai in gesprek over transformatorstation

Donderdag 26 april werd wethouder ruimtelijke ordening Adam Elzakalai geïnterviewd over de locatie van het transformatorstation tussen Hoofddorp en Rijsenhout.
1 mei 2018
Rijsenhout Ringvaart

Pontje weer als nieuw

Het pontje op de Ringvaart tussen Rijsenhout en Aalsmeer is helemaal gerenoveerd en is weer als nieuw.
26 februari 2018