.

Speciale bijeenkomst voor huurders samen met Ymere

Tijdens het inspiratiecafé helpt woningcorporatie Ymere met het bedenken van passende oplossingen. Inwoners die hun woning of omgeving eerder verduurzaamden, delen hun ervaring met je. De bijeenkomst is op 13 oktober van 16.30 tot 18 uur in de ontmoetingskerk. Meld je hieronder aan.

Iedereen uit Rijsenhout kan ideeën delen voor een duurzame toekomst en stemmen. Er is 25.000 euro beschikbaar. Tijdens het inspiratiecafé kun je als inwoner je ideeën delen en toetsen met anderen. Voorbereiding is niet nodig. Deze bijeenkomst is vooral interessant voor de huurders van Rijsenhout. Maar ook woningeigenaren zijn van harte welkom. Vragen waar we tijdens de bijeenkomsten op ingaan: Welke energiebesparende oplossingen passen bij de huurwoningen in Rijsenhout? Van welke oplossingen van bewoners op andere plekken in Nederland kunnen we iets leren?

Wanneer: woensdag 13 oktober 2021
Tijd: 16.30 uur tot 18.00 uur (inloop vanaf 16.15 uur)
Waar: Ontmoetingskerk PKN, Werf 2, Rijsenhout

Aanmelden voor woensdag 13 oktober? Stuur een e-mail naar energie@haarlemmermeer.nl

In de avond op dezelfde dag is er ook een andere bijeenkomst van de gemeente Haarlemmermeer. Daar ben je ook van harte welkom. Meer hierover lees je in dit artikel.

Huizen met zonnepanelen in Rijsenhout

Afbeelding: Een overzicht van huizen met zonnepanelen in Rijsenhout. Op de achtergrond zijn tuinbouwkassen te zien (Ymere, 2019)

Gepubliceerd op: 
8 okt 2021