Puttersbos: nieuwe bestrating bij huisnummers 97 tot en met 221

De rijweg van Puttersbos wordt opnieuw bestraat bij de huisnummers 97 tot en met 221. Dit gebeurt met de oude stenen (klinkers). De werkzaamheden duren naar verwachting van 18 oktober tot en met 12 december.

Planning

De werkzaamheden duren regelmatig langer dan gepland. Dit gebeurt vaak in verband met het weer. Kijk voor de actuele informatie op de Kaart wegwerkzaamheden en verkeershinder. De werktijden zijn van 07.00 uur tot 17.00 uur. 

Aannemer AW Rijneveld heeft het werk als volgt gepland:

  • Bij huisnummer 129 tot en met 221: van 18 oktober tot en met 2 november.
  • Bij huisnummer 121 tot en met 129: van 3 november tot en met 17 november.
  • Bij huisnummer 97 tot en met 121: Van 18 november tot en met 12 december.
  • In de buurt van de werkzaamheden komt een tijdelijke opslag voor bouwmaterialen.  

Bereikbaarheid en verkeershinder

  • De rijweg is tijdens de werkzaamheden afgesloten bij de genoemde huisnummers. U kunt daar dan ook niet parkeren, ook niet op eigen terrein. Parkeer uw auto ergens anders in de wijk.
  • Is uw eigen of openbare laadpaal voor elektrische auto's niet bereikbaar? Kijk dan op www.oplaadpalen.nl voor alternatieven.
  • De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor politie, brandweer en ambulance. Ook te voet kunt u deze bestemmingen bereiken.

Huisvuilcontainers aan de weg

Op de ophaaldagen van de vuilcontainers, kunt u uw container buiten het deel waar de werkzaamheden zijn aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan.  

Overlast 

Door de werkzaamheden kan er overlast zijn. Zoals lawaai, stof, of wegomleidingen. De aannemer beperkt deze overlast zoveel mogelijk.

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Niek Kamper via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Puttersbos” in het onderwerp zetten.