.

Wethouder Mieke Booij-van Eck

W. (Mieke) Booij-van Eck

“Mensen typeren mij als een sociaal mens met een groot hart voor Haarlemmermeer. Al jaren ben ik maatschappelijk betrokken bij onze gemeente. Door mijn vorige werk voor een welzijnsinstelling en als leraar, maar vooral als raadslid voor de PvdA. En nu is mijn droom uitgekomen; ik ben wethouder en heb de mooiste portefeuille die er is.
Als mens ben ik bevlogen, enthousiast en heb oog voor de ander. Ik begeef mij graag onder de mensen en vind het fijn om met inwoners en ondernemers in gesprek te gaan om te horen wat er leeft. Sinds 1985 woon ik samen met mijn gezin in Hoofddorp. Het dorpse karakter die alle kernen hebben, daar houd ik van.
Ik kijk uit naar de komende periode en wil samen met mijn collega-wethouders zorgen dat Haarlemmermeer een fijne gemeente blijft om te wonen, werken en verblijven.”

Portefeuille

• Zorg (Wmo)

• Jeugdzorg

• Woonbeleid