Proclaimer

Welkom op onze website. De gemeente Haarlemmermeer is verantwoordelijk voor de inhoud van de website.
Wij doen er alles aan deze actueel, informatief en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs

U kiest zelf hoe u ons dit wilt laten weten. U stuurt een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl of belt met telefoonnummer 0900 1852.

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in één van onze servicecentra. De adressen vindt u op de contactpagina. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.
Alle informatie, die u ons verstrekt, behandelt de gemeente vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Wij wijzen u er op dat via onze website cookies worden geplaatst van Google voor het bijhouden van statistieken.
 

Toegankelijkheid

Gemeente Haarlemmermeer onderschrijft het belang van toegankelijke websites. Bij nieuwe ontwikkelingen aan deze website wordt dan ook al jaren als eis gesteld te voldoen aan de webrichtlijnen. Daarnaast wordt de website volgens de webrichtlijnen bijgehouden. Als resultaat hiervan is de website van gemeente Haarlemmermeer goed toegankelijk.

Op enkele punten voldoet onze website niet aan de webrichtlijnen:

1. Niet alle digitale formulieren zijn goed toegankelijk. We hopen dit in de loop van 2017 opgelost te hebben. Wij spannen ons in om de leverancier van onze digitale formulieren te bewegen aan de webrichtlijnen te voldoen.

Mocht u ergens op onze site beperkte toegankelijkheid ervaren of een verbetersuggestie hebben over de toegankelijkheid dan horen wij dat graag van u op info@haarlemmermeer.nl zodat wij deze site nog verder kunnen verbeteren