Proclaimer

Welkom op onze website. De gemeente Haarlemmermeer is verantwoordelijk voor de inhoud van de website.
Wij doen er alles aan onze website actueel, informatief en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Wij stellen wij uw reactie op prijs. U kiest zelf hoe u ons dit wilt laten weten. U kunt een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl of telefonisch contact opnemen via 0900 1852.
 

Bezoek ons in een servicecentra

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in één van onze servicecentra. De adressen vindt u op de contactpagina. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

Vertrouwelijke informatie

De gemeente behandelt alle informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk. We gebruiken persoons- of adresgegevens uitsluitend waar u ze voor heeft verstrekt.
 

Cookies

Wij wijzen u er op dat via onze website cookies worden geplaatst van Google voor het bijhouden van statistieken.
 

Toegankelijkheid

Gemeente Haarlemmermeer onderschrijft het belang van toegankelijke websites. Bij nieuwe ontwikkelingen aan deze website stellen we dan ook al jaren als eis dat dit moet voldoen aan de webrichtlijnen. Daarnaast wordt de website volgens de webrichtlijnen bijgehouden. Als resultaat hiervan is de website van gemeente Haarlemmermeer goed toegankelijk voor iedereen.

Op enkele punten voldoet onze website niet aan de webrichtlijnen:

1. Niet alle digitale formulieren zijn goed toegankelijk. We hopen dit in de loop van 2017 opgelost te hebben. Wij spannen ons in om de leverancier van onze digitale formulieren te bewegen om aan de webrichtlijnen te voldoen.
 

Laat u horen

Ervaart u ergens op onze site beperkte toegankelijkheid? Of heeft u een suggestie om de toegankelijkheid te verbeteren? Wij horen dat graag van u. Stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl, zodat wij deze site nog verder kunnen verbeteren.