.

Praat mee

Werkgroepen Stadscentrum Hoofddorp

De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners, ondernemers en bezoekers van Stadscentrum Hoofddorp meepraten over de ontwikkelingen. Wanneer de gesprekken precies plaatsvinden is nog niet bekend.

Heeft u interesse om mee te praten over de ontwikkelingen? Laat dan uw gegevens achter via dit aanmeldformulier.

Platform Stadscentrum Hoofddorp

In het platform Stadscentrum Hoofddorp geven vertegenwoordigers van bewoners, ondernemers en ontwikkelaars advies aan de gemeente. Het gaat over zaken die belangrijk zijn voor het hele gebied van de Hoofdvaart tot aan het station. Bijvoorbeeld parkeren, bereikbaarheid en leefbaarheid. Het platform geeft input voor het maken van plannen en reageert op plannen van de gemeente. Het platform neemt geen besluiten over de plannen.

Het platform is niet bedoeld om huidige verkeerssituaties of andere actuele zaken op het gebied van beheer en onderhoud of handhaving in het centrum te bespreken. Daar zijn andere overleggen voor. Wel kunnen in het platform zaken aan de orde komen die spelen tijdens de bouwwerkzaamheden, bijvoorbeeld de leefbaarheid en de bereikbaarheid van het centrum.

Het platform komt zo’n 3 tot 5 keer per jaar bij elkaar. Vaste onderdelen van de bijeenkomsten zijn een overzicht van de stand van zaken en de planning van de ontwikkelingen.

 

Het laatste nieuws van Platform Stadscentrum gemist?

Lees de impressie van de laatste bijeenkomst Platform praat over commerciële voorzieningen en parkeren.