Logo van undefined dat doorverwijst naar de homepage

Parklaan en Draverslaan: opnieuw inrichten en betaald parkeren invoeren

Het werk zou in februari 2021 beginnen, maar dit wordt april 2023. Dan starten de nutsbedrijven, Liander (gas en elektra) en PWN (water), met het vervangen van kabels en leidingen. Daarna starten de werkzaamheden van de gemeente: het opnieuw inrichten van deze lanen.

Planning van het project

De startdatum hangt af van de werkzaamheden van de nutsbedrijven en levertijden van de materialen (zoals stenen). We verwachten dat dit juni 2023 is. Als de werkzaamheden klaar zijn, voert de gemeente hier betaald parkeren in. Dit zal in 2024 zijn.

Liander (gas en elektra) en PWN (water) starten eerst. Zij laten de bewoners via een brief weten wanneer zij beginnen met het werk aan de kabels en leidingen. Het hele project duurt naar verwachting 9 tot 12 maanden.