Oosterdreef: voetgangersbrug wordt vervangen

De oude fiets- en voetgangersbrug langs de Oosterdreef wordt vervangen door een nieuwe brug. Op 6 september start aannemer Fibercore met de werkzaamheden. Het werk is naar verwachting 12 oktober klaar.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden kunt u de brug niet gebruiken. Fietsers en voetgangers worden via een speciaal afgezette rijbaan omgeleid over de brug vlak ernaast. 

Planning

De periode waarin het werk echt wordt uitgevoerd kan afwijken van onderstaande planning. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren doordat de werkzaamheden vaak afhankelijk zijn van het weer. Deze wijzigingen worden zo veel mogelijk verwerkt op deze pagina. De werktijden zijn van 07.00 tot 17.00 uur. 

De werkzaamheden starten op maandag 6 september en duren naar verwachting tot vrijdag 8 oktober. 

Overlast

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. 

Tijdelijke opslag bouwmaterialen

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden.

Vragen? 

Neem voor meer informatie contact op met Ben van Mil via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag 'fiets-/ en voetgangersbrug Oosterdreef' in het onderwerp zetten.