Werkzaamheden aan website gemeente

Op de zaterdagen 2, 16 en 30 november en 7 december zijn er van 17.00 uur tot 23.00 uur werkzaamheden aan het netwerk van de gemeente. Dit betekent dat de website in deze uren wél bereikbaar is, maar dat het op deze avonden beperkt mogelijk is om bepaalde aanvragen of meldingen te doen.

Dit betekent dat de website in deze uren wél bereikbaar is, maar dat het op deze avonden beperkt mogelijk is om bepaalde aanvragen of meldingen te doen. Wie een formulier of aanvraag invult, krijgt een melding dat het gewenste formulier niet beschikbaar is en het verzoek om het later nog eens te proberen. Natuurlijk is de gemeente voor noodgevallen altijd bereikbaar.

De werkzaamheden zijn nodig voor het optimaliseren van de digitale dienstverlening.

30 okt 2019