Vragen over PARK21? Stel ze op 30 juni

Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling en tot 2040 groeit het aantal inwoners snel. Dat vraagt om extra ruimte voor het doorbrengen van vrije tijd. Daarom werkt de gemeente Haarlemmermeer aan PARK21. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Volg dan op 30 juni van 19.30 tot 20.30 uur de live informatiebijeenkomst over PARK21.

PARK21 is een groeiend park met ruimte voor sport en ontspanning, innovatie, educatie, landbouw en veel groen. Het park ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep en heeft een grootte van 1.000 hectare. Voor het park zijn een concept-Milieueffectrapport (MER) en voorontwerpbestemmingsplan gemaakt. Deze zijn nodig om PARK21 verder aan te kunnen leggen. Het concept-Milieueffectrapport (MER) en voorontwerpbestemmingsplan zijn 8 juni goedgekeurd door het college van burgemeester en wethouders.

Impressie van PARK21

Een impressie van PARK21.

Wethouders Mariëtte Sedee en Fouad Sidali en projectleiders Aafke Kaspers en Jeroen de Pijper vertellen tijdens de informatiebijeenkomst over PARK21 en geven aan wat de volgende stappen zijn. Ook komt er een toelichting op wat in het concept MER en voorontwerpbestemmingsplan staat en hoe inwoners hierop kunnen reageren. Bovendien is er gelegenheid om vragen over het park stellen.

Er is gekozen voor een digitale oplossing, omdat fysieke informatiebijeenkomsten door de coronamaatregelen nu niet kunnen.

Live via Facebookpagina van PARK21

De online informatiebijeenkomst over PARK21 is op woensdag 30 juni van 19.30 tot 20.30 uur te volgen via de Facebookpagina van PARK21. Hiervoor is geen Facebookaccount nodig. Mensen met een Facebookaccount kunnen reageren via Facebook en een herinnering instellen zodat zij een melding krijgen als de uitzending begint. Geen Facebookaccount? Stel dan tijdens de uitzending vragen via WhatsApp naar het nummer dat in beeld komt.

Uitzending gemist of komt het tijdstip van de online informatiebijeenkomst niet uit? Kijk het dan terug via de Facebookpagina van PARK21.

28 jun 2021