Vliegensvlug stemmen

Tijdens de verkiezingen voor het Europese Parlement op donderdag 23 mei 2019, kunnen reizigers en medewerkers van de luchthaven Schiphol stemmen op Schiphol Plaza. Het stembureau is open van 07.30 tot 21.00 uur.

Om bij dit stembureau te kunnen stemmen, moet de stempas omgezet zijn in een kiezerspas. Een kiezerspas aanvragen kan schriftelijk tot uiterlijk 21 mei 2019, of persoonlijk in het gemeentehuis tot uiterlijk 22 mei 2019. Neem dan wel de stempas mee. Meer informatie over het omzetten van de stempas in een kiezerspas is te krijgen bij het gemeentehuis en op deze site.

Let op: Een kiezerspas hoeft niet aangevraagd te worden als de stempas door de gemeente Haarlemmermeer is afgegeven. Met zo'n stempas kan op de luchthaven gestemd worden.

Vliegtuigen op Schiphol, foto Danny de Casembroot

15 mei 2019