Subsidie voor ondernemers die winkelgebied willen versterken

Aantrekkelijke winkelgebieden zijn ontzettend belangrijk voor de economie en de leefbaarheid in steden en dorpen. Daarom stelt de provincie Noord-Holland geld beschikbaar om de aantrekkelijkheid van winkelgebieden te verbeteren. Ondernemers kunnen de subsidie gebruiken om bijvoorbeeld leegstand terug te dringen, voor het ontwikkelen van een ondernemerscollectief of voor het begeleiden en initiëren van duurzame maatregelen.

Vraag subsidie aan

Subsidie kan worden aangevraagd tot 50 procent van de kosten tot maximaal  25.000 euro. In totaal is er dit jaar 425.000 euro beschikbaar. Aanvragen kan vanaf 6 januari 2022. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Kijk voor alle informatie op de website subsidies van de provincie Noord-Holland

Wethouder Marja Ruigrok van Economische Zaken:

Fijn dat ondernemers een handje geholpen worden met het verbeteren van hun winkelcentra.

Een winkelstraat in Badhoevedorp

Winkelgebied in Badhoevedorp. Foto: Henk Roolvink.

6 jan 2022