Servicecentrum Zuid in Nieuw-Vennep weer open

Vanaf maandag 29 juni gaan de balies voor burgerzaken in servicecentrum Zuid in Nieuw-Vennep weer open. Inwoners kunnen hier dan op afspraak terecht voor producten zoals reisdocumenten en rijbewijzen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan nu al.

Een afspraak maken voor het servicecentrum in Nieuw-Vennep kan net als voor de balies in Hoofddorp of de gemeentebalie op Schiphol via de website van de gemeente.

Rijbewijs verlengen kan ook online

Door het coronavirus is de dienstverlening van de gemeente aangepast. De gemeente vraagt inwoners zoveel mogelijk online te regelen. Dat is voor veel producten mogelijk. Wie aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan een rijbewijs online verlengen via de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Het rijbewijs is dan al na twee werkdagen klaar. Wanneer en hoe een rijbewijs online verlengd kan worden, is hier te lezen

Balies in het raadhuis

De balies van burgerzaken in het raadhuis in Hoofddorp. Foto: Danny de Casembroot

Kom zoveel mogelijk alleen

Wie echt een product nodig heeft waarvoor langskomen aan de balie noodzakelijk is, moet vooraf een afspraak maken. Kom met zo min mogelijk mensen, alleen met degenen die bij de aanvraag moeten zijn. En bezoek de balies niet als er klachten zijn zoals koorts, keelpijn en hoesten. De balies in het raadhuis in Hoofddorp en in het servicecentrum Zuid in Nieuw-Vennep zijn alleen op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het servicecentrum Zuid is er alleen voor burgerzaken, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort.

Gemeentebalie Schiphol gaat in het weekend weer open

De gemeentebalie op Schiphol is op afspraak van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Vanaf 4 juli is de balie op Schiphol ook op weekenddagen, op afspraak, open van 9.00 tot 16.30 uur. En natuurlijk geldt overal: houd 1,5 meter afstand.

25 jun 2020