Ondernemers in het zonnetje

Ondernemers verdienen respect voor hun inzet. Daarom organiseert MKB-Nederland de ‘Dag van de Ondernemer’. Een moment waarop er aandacht is voor het belang van ondernemers in Nederland. Dit jaar wordt hier op 19 november bij stilgestaan. Ook door de gemeente Haarlemmermeer.

Wethouders economische zaken Marja Ruigrok en Johan Rip ondersteunen deze Dag van de Ondernemer van harte. Marja Ruigrok:

Haarlemmermeer is een ondernemende gemeente. Bij ons is het elke dag ‘Dag van de Ondernemer” met ruim 10.000 bedrijfsvestigingen. Door de coronacrisis is de economie hard geraakt maar onze ondernemers beschikken over enorme veerkracht. We zijn er nog niet maar we kunnen voorzichtig positief zijn. Onze ondernemers zien kansen en benutten die. Ontzettend veel dank daarvoor!

Twee handen bieden een bos bloemen aan

Foto: Shutterstock

Johan Rip:

De Dag van de Ondernemer is een prachtig initiatief. Op deze dag laten we onze steun en waardering zien voor de meer dan 1,5 miljoen ondernemers in Nederland. Ook in Haarlemmermeer en zeker in deze coronatijd waarin vooral kleine en startende ondernemers enorm onder druk staan. Onze ondernemers zijn de motor van de economie in Haarlemmermeer omdat ze zorgen voor welvaart, groei en banen. Daarom zetten we ze vandaag extra in het zonnetje.

19 nov 2021