Nieuwe rondweg bedrijventerrein De Liede

Deel deze pagina
Op 18 januari start de gemeente Haarlemmermeer met de aanleg van een nieuwe rondweg voor bedrijventerrein De Liede in Vijfhuizen. Deze rondweg wordt aangelegd vanwege de uitbreiding van het bedrijventerrein. Er komt een omvangrijke omleiding die vier maanden duurt: van 18 januari tot 16 april 2021. De bedrijfswoningen en de bedrijven langs de Spaarnwouderweg en op De Liede blijven bereikbaar. Er staan verkeersregelaars klaar om alles in goede banen te leiden. Let op elkaar en op elkaars veiligheid.

Wethouder Marja Ruigrok:

Vier maanden is een lange periode. Dat komt omdat de gemeente werk met werk maakt want de kabels en leidingen worden ook aangepakt. Zo komt er onder andere een nieuwe waterleiding. Het is voor ons allemaal doorbijten maar op die manier hoeft de weg maar een keer te worden opengebroken. En dat scheelt tijd en geld.  

Kaartje waarop in blauw de omleidingsroute wordt aangegeven

Op deze kaart wordt de omleidingsroute in blauw aangegeven.

Omleidingsroute 

Het verkeer van en naar bedrijventerrein De Liede wordt met borden omgeleid via de N205, A200, de Weerenbrug in Zwanenburg en de Zwanenburgerdijk. 

Planning 

De werkzaamheden beginnen op maandag 18 januari en duren tot 16 april 2021. De planning kan nog wijzigen afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook de maatregelen die genomen moeten worden in verband met het coronavirus kunnen voor vertraging zorgen. 

Houd voor actuele informatie over de omleiding de borden en de berichtgeving van de gemeente via Facebook en InforMeer online in de gaten.

Gepubliceerd op: 
6 jan 2021