Nieuwe bankjes in centrum Nieuw-Vennep

Deel deze pagina
Op woensdag 11 november plaatsten leden van de dorpsraad samen met de gemeente drie nieuwe bankjes in het centrum van Nieuw-Vennep. De bankjes dragen bij aan een sfeervoller centrum. Eén bankje staat in de Gelevinkstraat, achter het pand van de voormalige kringloopwinkel. De andere twee bankjes staan in de Venneperstraat.

Tijdens een bijeenkomst in juni gaf de dorpsraad van Nieuw-Vennep aan graag bankjes te willen in het centrum. Met als doel bewoners bij elkaar brengen, bijvoorbeeld voor een praatje of het eten van een ijsje. De gemeente vond dit een goed idee. Het plaatsen van de bankjes werd uitgesteld door corona, maar nu staan ze er dan toch echt! Wethouder Mieke Booij zou de bankjes officieel in gebruik stellen, maar dat kon helaas niet doorgaan door de verscherpte coronamaatregelen. 

De komende weken worden er meer stappen gezet om de sfeer in het centrum te verbeteren. Zoals het inrichten van een lege etalage en het ontsteken van de kerstverlichting. Dit laatste staat gepland op 27 november tussen 17.00 en 18.00 uur. Wethouder Mieke Booij hoopt hier wel bij aanwezig te kunnen zijn. 

Een van de nieuwe bankjes wordt door twee mannen vakkundig op zijn plaats gezet

Een van de drie nieuwe bankjes wordt vakkundig op z'n plek gezet. Foto: Danny de Casembroot

Gepubliceerd op: 
12 nov 2020