Mysteryland nog minstens tien jaar in Haarlemmermeer

Deel deze pagina
De organisatoren van Mysteryland en de gemeente Haarlemmermeer en het recreatieschap Spaarnwoude zijn een nieuwe huurovereenkomst voor tien jaar overeengekomen. Het voormalige Floriadeterrein bij Vijfhuizen is dus tot minstens 2028 het festivalterrein van het dancefestival.

25ste aflevering

Dat is afgelopen weekeinde, tijdens de zeer geslaagde 25ste aflevering van Mysteryland, bekend gemaakt. Mysteryland geldt als langst lopende dancefestival ter wereld. Afgelopen weekeinde waren er optredens van grootheden als Fatboy Slim, Alesso, Paul van Dyk, Hardwell, Sven Väth, Ronnie Flex en Headhunterz. Het evenement trok 130.000 bezoekers uit meer dan honderd landen.
Mysteryland 2017
De prachtige stages zijn nog tien jaar te zien. Foto: Renata Jansen-Fotografie   

Prachtig terrein

Festivaldirecteur Carina Kornfeind is blij met nóg tien jaar Mysteryland in Haarlemmermeer. In een persbericht zegt ze dat met zo’n contract voor zo’n periode plannen voor de lange termijn mogelijk zijn. Het festivalterrein bevalt na al die jaren ook nog steeds prima.

"Mysteryland, is een bonte wereld vol variatie met behalve de grote stages en artiesten tientallen verrassingen tussen de bossen en meren van ons prachtige terrein."

Gepubliceerd op: 
27 aug 2018