#kooplokaalhaarlemmermeer

Deel deze pagina
Iedereen wordt getroffen door de coronacrisis. De impact van de crisis is ongekend en treft ondernemers extra hard. Lokale en landelijke maatregelen bieden enige ondersteuning. Daarnaast roept de gemeente Haarlemmermeer haar inwoners op om ondernemers waar mogelijk te helpen. In een filmpje wordt het belang van lokaal kopen benadrukt. Hierin is te zien hoe ondernemers tijdens de crisis hun producten en diensten op een andere manier aanbieden. De oproep gaat vergezeld van de hashtag #kooplokaalhaarlemmermeer.  

 

Wethouder Marja Ruigrok: “Dagelijks spreken we als college met ondernemers in onze gemeente. Naast verhalen over financiële nood hoor ik ook creatieve initiatieven. Onze economie staat of valt met het succes van onze ondernemers. Daarom steunen we deze initiatieven van harte!”

 

Leeg winkelcentrum Vier Meeren in Hoofddorp

Winkelcentrum Vier Meren is leeg. Foto: Kees van der Veer

Wethouder Johan Rip: “Lokaal kopen is altijd een goed idee maar nu helemaal. We willen namelijk allemaal voorkomen dat ondernemers door de crisis over de kop gaan en onze winkelstraten leeg komen te staan. Steun daarom onze ondernemers en #kooplokaalhaarlemmermeer!” 

 

Gepubliceerd op: 
30 apr 2020