Inschrijven voor de SHARE Award 2021? Het kan nog!

Bedrijven kunnen zich nog tot 17 september aanmelden voor de SHARE Award 2021. Deze Award is een blijk van erkenning voor een bedrijf dat opvalt op het gebied van duurzame innovatie. Het is een onderscheiding van SHARE founders uit het bedrijfsleven en van de gemeente Haarlemmermeer en wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt.

Eerdere winnaars zijn onder andere Hero Balancer, Algae Innovations, The Waste Transformers, Rigo Verffabriek, Vital Places, Nijssen Recycling, de Miscanthusgroep en Park 20|20. Zij dragen met hun innovaties en voortrekkersrol op positieve wijze bij aan ontwikkelingen in Haarlemmermeer en de Metropoolregio Amsterdam.

Wethouder Marja Ruigrok reikt de SHARE Award 2020 uit aan Hero Balancer

Een trotse Ted Braakman (Hero Balancer), ontvangt de SHARE Award 2020 uit handen van wethouder Marja Ruigrok. Foto: Jur Engelchor

Criteria

SHARE Haarlemmermeer staat in het teken van innovatieve ontwikkelingen en kansen in de regio rondom spraakmakende duurzame cases en bedrijven. Uit alle inzendingen kiest de SHARE Award-jury, bestaande uit de founders, drie bedrijven voor de shortlist van de SHARE Award 2021. Deze drie bedrijven worden vervolgens op hun innovatieve en duurzame ambities bekeken. De jury is benieuwd hoe het bedrijf zich onderscheidt binnen dit thema. Welke voorbeelden zijn er van de impact van het bedrijf in haar sector en daarbuiten? Wat is de relevantie van het bedrijf voor de regio Haarlemmermeer? Wat zijn de spin-off en opschaal kansen van het bedrijf? Verder wil de jury weten wat de duurzame ambities (inspiratie of missie) van het bedrijf zijn.

Aanmelden

Voorwaarde is dat een bedrijf uit de metropoolregio Haarlemmermeer komt of er een directe relatie mee heeft. Bedrijven kunnen zich tot vrijdag 17 september aanmelden via externebetrekkingen@haarlemmermeer.nl. Tijdens SHARE Meets op 6 oktober 2021 wordt de winnaar bekendgemaakt.

De SHARE Award en SHARE Meets is een initiatief van founders: Royal Schiphol Group, Rabobank, Dura Vermeer, SADC, Schenk Makelaars en de gemeente Haarlemmermeer. Ieder kwartaal organiseert SHARE Meets een pop-up bijeenkomst op een inspirerende locatie verspreid door de regio. Of - vanwege de coronamaatregelen - als digitaal webinar. Het doel is om in een informele, interactieve setting concreet aan de slag te gaan met inspirerende kennis rondom slimme innovaties.

3 sep 2021