Haarlemmermeer Lyceum wint Tiende HLMR Scholieren Debat Toernooi

Publicatiedatum:
dinsdag 05-12-2017
Voor de zevende keer mag een team van het Haarlemmermeer Lyceum zich beste debater van de Haarlemmermeerse scholen noemen. Het team van Jasmijn Dijkstra, Yarik Flik en Timo Pitstra was na drie voorrondes, kwartfinales en halve finales volgens de jury de beste. In de finale werd nipt (6-5) gewonnen van Rosanne Bussing, Anouk van der Meer, Jurre Kröner en Alan Massom van het Kaj Munk College.

Aan de Tiende editie van het Haarlemmermeers Scholieren Debattoernooi deden zestien teams mee van KSH, winnaar van 2016, Kaj Munk College, Herbert Vissers College en Haarlemmermeer Lyceum. Het Haarlemmeerse is het enige scholieren debattoernooi in Nederland georganiseerd door een gemeenteraad en waar de jury bestaat uit raadsleden, jongerenwerkers en ambtenaren van de gemeente.

10e Scholierendebattoernooi: team haarlemmermeer lyceum in voorbereiding
Licentie: