Finalisten verkiezing Ondernemer van Noord-Holland bekend

Deel deze pagina
Dit jaar vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de veertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering uit te spreken voor ondernemingen in Noord-Holland. De jury van deze ondernemingsverkiezing heeft maar liefst 33 finalisten genomineerd die strijden om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2021’. Er zijn vier categorieën: Grootbedrijf, MKB Midden, MKB Klein en De Belofte. De winnaar wordt op 21 mei 2021 bekend gemaakt.

Haarlemmermeerse finalisten

Van de 33 finalisten komen er vier uit Haarlemmermeer. Dit zijn binnen de categorie Groot bedrijf: Claus Company, Hoofddorp en Hoogesteger Fresh Specialist B.V. in Zwanenburg. Binnen de categorie MKB Midden: Hilterman Leasegroup, Hoofddorp en binnen de categorie MKB Klein: Laurentius College, Schiphol (een erkende MBO opleiding voor stewardess, hotel, travel en hospitality). Voor De Belofte is geen bedrijf uit Haarlemmermeer genomineerd. 

De vier Haarlemmermeerse finalisten krijgen bloemen van de wethouders Ruigrok en Rip

Wethouders Economische zaken Marja Ruigrok en Johan Rip feliciteerden de vier finalisten. Boven van links naar rechts: Rick Claus van Claus Company Hoofddorp, Laura van Dijk, directeur Laurentius College Schiphol, onder van links naar rechts: Edo Abels, algemeen directeur van Hoogesteger uit Zwanenburg en Michel Akerman van Hilterman Leasegroup, Hoofddorp. Heel veel succes met de verkiezing! 

Verkiezingsavond en publieksprijs

De verkiezingsavond vindt plaats op 20 mei 2021. Op grond van de presentatie op de avond en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar. Daarnaast maken alle genomineerde ondernemingen kans op de publieksprijs. De stemronde voor dit jaar loopt tot en met 19 mei 2021. Stemmen kan via: https://ovnh.nl/publieksprijs-2021/

Gepubliceerd op: 
18 mei 2021