Een plant als waardering

Vandaag bracht wethouder Marjolein Steffens-van de Water (jeugd en onderwijs) samen met raadslid Pauline Maat een plantje bij schooldirecteur Nelique den Butter van de Christelijke basisschool Het Mozaïek in Nieuw-Vennep. Met deze bedankactie voerden zij een motie uit van de Haarlemmermeerse gemeenteraad.

Met deze actie bedanken college van burgemeester en wethouders en gemeenteraad alle leerkrachten, onderwijsmedewerkers en medewerkers in de kinderopvang in Haarlemmermeer. Wethouder Marjolein Steffens:

Deze mensen zitten midden in misschien wel de meest uitdagende en zware periode in hun loopbaan. Wij hebben grote waardering voor de tomeloze inzet, voor het vele werk dat zij, vaak onder zware omstandigheden, verrichten. Zij ontfermen zich dagelijks over ons kostbaarste bezit.

In het coronajaar 2020 hebben de leerkrachten, onderwijsmedewerkers en medewerkers in de kinderopvang bewezen dat de Haarlemmermeerse kinderen, ook als er grote hobbels moeten worden genomen, in goede handen zijn.

De komende dagen wordt er bij alle basisscholen en kinderdagverblijven een plantje bezorgd.

Wethouder Marjolein Steffens en raadslid Pauline Maat bij de christelijke basisschool Het Mozaïek

Wethouder Marjolein Steffens en raadslid Pauline Maat bij christelijke basisschool Het Mozaïek in Nieuw-Vennep. Foto: Jur Engelchor

18 feb 2021